Cautare

82 de rezultate pentru "glezne de rama" (3.23 secunde)
"Acum, cand marcati incheierea mandatului prezidential cu care ati fost investit in virtutea Constitutiei Romaniei, doresc sa va multumesc pentru tot ceea ce ati intreprins pentru a restaura democratia si pentru a construi o economie de piata in folosul poporului dumneavoastra, pentru a deveni membri NATO si pentru a va afla atat de departe pe drumul spre integrarea in Uniunea Europeana", se arata in scrisoare.
Lipsa de cvorum a facut insa ca votul final ce trebuia dat pe marginea unor proiecte de lege sa fie amanat. ... Desi initial Valer Dorneanu anuntase prezenta in sala a 242 de deputati, pana la finalul dezbaterilor numarul acestora se imputinase simtitor.
Presedintele CJ Brasov, liberalul Aristotel Cancescu, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca desi erau obtinute aprobarile legale pentru afisarea literelor "D.A." pe Muntele Tampa, cu exceptia avizului de mediu, Alianta PNL-PD a decis sa dea jos cele doua litere, cu conditia ca si Uniunea PSD+PUR sa ia din Piata Sfatului bannerele electorale afisate pe cladirile istorice.
Uniunea Nationala PSD+PUR si Alianta PNL-PD vor sa demonstreze ca au fiecare o puternica sustinere politica in exterior si fac tot posibilul sa aduca la Bucuresti, pe post de agenti electorali, europarlamentari de aceeasi orientare doctrinara pentru a puncta in favoarea lor la capitolul imagine.
Senatorii si deputatii se reunesc astazi in sedinta comuna pentru ratificarea Tratatului de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana, semnat de tara noastra la Luxemburg la 25 aprilie 2005.
Presedintele Ion Iliescu a vizitat ieri Oltenita, raspunzand S.O.S.-ului lansat de primaria din urbea sa natala, ai carei locuitori erau amenintati ca nu vor avea caldura in aceasta iarna. Lucrurile s-au rezolvat pe loc si localnicii nu vor mai suferi de frig.
Raportorul Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei (APCE) Leo Platvoet considera ca proiectul ucrainean de construire a unui canal navigabil pe unul dintre bratele Deltei Dunarii ar putea avea "efecte grave si ireversibile" asupra ecosistemului.
Reprezentantii coalitiei din Comisia pentru modificarea Regulamentului au decis ca revocarea celui de-al doilea om in stat poate fi propusa la cererea a minimum o treime din numarul total al senatorilor in cel putin una din urmatoarele imprejurari:
Cei 35 de parlamentari romani care vor fi observatori la Parlamentul European vor fi pregatiti pentru acest statut in cadrul unui program special de asistenta sociala.
Presedintele interimar al Partidului Democrat (PD), Emil Boc, a declarat ieri ca PD si Partidul National Liberal (PNL) au identitati politice diferite si proiecte comune care se regasesc in actul de guvernare si in programul aprobat de Parlament.
Candidatul Aliantei PNL-PD la Presedintie, Traian Basescu, nu vrea sa aiba de-a face cu partidul lui C.V. ... "Avem un punct de vedere foarte ferm: ... El a adaugat ca Alianta nu crede in posibilitatea unei "solutii politice" alaturi de un partid etichetat drept extremist.
Presedintele Ion Iliescu le-a vorbit ieri elevilor de la Colegiul de Informatica "Tudor Vianu" despre cresterea economica din ultimii cinci ani si strategia de dezvoltare durabila.
Valer Dorneanu, presedintele Camerei Deputatilor, si-a exprimat ieri, intr-un comunicat de presa, surprinderea fata de unele acuzatii aduse de liderul PD, Traian Basescu, referitoare la parlamentarii romani.
Fundatia Hariri, infiintata de fostul premier libanez Rafic Hariri, a donat Guvernului Romaniei trei mii de calculatoare.
El este de parere ca PD se va orienta spre doctrina populara.
Ea sustine ca din punct de vedere personal “fuziunea trebuie sa se faca cat mai repede posibil, chiar cu ocazia congresului PD, cand trebuie din punct de vedere oficial sa se spuna da sau nu.
El isi exprima speranta ca Legislativul va sustine prin votul sau “pachetul“ de legi privind reforma in domeniile proprietatii si justitiei.
Astfel, dupa ce mai multi lideri ai Uniunii Nationale PSD+PUR si insusi Iliescu au contestat autoritatea morala a Coalitiei de a da verdicte asupra moralitatii candidatilor, aceasta declara un razboi total actualei Puteri.
Presedintele PRM si candidatul la presedintie al acestei formatiuni politice, Corneliu Vadim Tudor, insotit de staff-ul sau electoral, a efectuat, in cursul zilei de ieri, o vizita electorala in municipiul Resita.
Problema a inceput o data cu cererea reprezentantilor UDMR Covasna de autonomie a Tinutului Secuiesc. Acestia au lipit, luni, pe un panou de la granita dintre judetele Covasna si Brasov un afis cu mesajul “Autonomie pentru Tinutul Secuiesc“.
google-analytics.com